GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérdés: Kiadhatóak-e bizalmas adatok az Aszpartát Kft-nek a munkája végézéhez, mint szerződéses partnernek? Válasz: Igen, Teljeskörű titoktartási szerződés része a szerződésnek,az adatokat bizalmasan kezeljük.

Kérdés: Fenn áll-e összeférhetetlenség az Aszpartát Kft. munkatársaival? Válasz: Nem, az Aszpartát Kft. alkalmazottai nem állnak összeférhetetlenségi akadály alatt.

Kérdés: Van már pénzügyi biztosunk vagy felügyelőnk, minek még egy? Válasz: Az Aszpartát Kft. teljesen más feladatokat végez, csak segíti azok munkáját.

Kérdés: Az Aszpartát Kft. milyen beszerzési területeken vállalja a közbeszerzési szakértést? Válasz: Minden területen vállalja, a szakmai háttér rendelkezésre áll..

Kérdés: Az Aszpartát Kft. végez-e költségelemzést? Válasz: Igen, végez, és javaslatot is tesz az optimalizálásra..

Kérdés: Az Aszpartát Kft. végez-e folyamat optimalizálást? Válasz: Igen, végez, és javaslatot tesz az optimalizációra..

Kérdés: Az Aszpartát Kft. vállal-e felelősséget az elvégzett feladatért? Válasz: Igen, vállal minden elvégzett feladatra, amennyiben a javaslatait teljes mértékben elfogadják.

Kérdés: Az Aszpartát Kft. által elért megtakarítások és/vagy optimalizálások veszélyeztetik betegek ellátásának színvonalát? Válasz: Nem, csaak költséghatékonyabbá teszik.

Kérdés: Az Aszpartát Kft. által végzett tevékenység ellentétes a szerződött közbeszerzési bonyolító által végzett tevékenységgel? Válasz: Nem, kiegészíti és hatékonyan segíti azt.

Kérdés: Mit értünk optimalizálás alatt? Válasz: Azt értjük, hogy az érvényben lévő orvosszakmai protokollok megtartása mellett javaslatot tesszünk olyan változtatásokra, amelyek költségmegtakarításban jelentkező eredményt hoznak (pl. betegút változtatása, diagnosztikai eredmény hozzájutásának időtartama, stb.).