Az Aszpartát Kft. 2010-ben alakult meg. Fő tevékenysége megalakulása óta szorosan kapcsolódott a közbeszerzésekhez, amelyet ajánlattevői oldalon végzett.

A cég ügyvezetője 1994 óta az egészségügyben dolgozik, az ez idő alatt piaci szereplőként megszerzett  működési és működtetési egészségügyi tapasztalatait és gyakorlatát hasznosítja a cég működésében az eredményes tevékenység végzéséhez.

A cég szolgáltatásainak fókuszában az egészségügyi intézmények minél  költséghatékonyabb működésének elősegítése, a költségracionalizálás, valamint az intézmény működési folyamatainak optimalizálásából származó megtakarítások elérése áll.

Az Aszpartát Kft. további tevékenységei közé tartozik a közbeszerzési eljárások előkészítése, szakértői tevékenység a legnagyobb ár-érték arányú eredmény eléréséhez a vele szerződésben álló egészségügyi intézményekben.

Az Aszpartát Kft. felvállalta továbbá az összes egészségügyi intézményben a Dinamikus Beszerzési rendszer, mint speciális közbeszerzési eljárás megismertetését és annak minél szélesebb körő bevezetésével kapcsolatos feladatokat.

Reméljük, az Önök intézményét is hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!